Tove Ditlevsen - i ord og sang

Er afholdtons04okt19:00ons21:00Tove Ditlevsen - i ord og sangForedrag og fællessang med forfatter Jens Andersen og pianist Kristian la Cour

Beskrivelse

Mød en af de største – Tove Ditlevsen. Nye digte, nye tekster og nye breve. Du får det hele og mere til, når forfatter Jens Andersen deler sin viden og fascination med salen.
Når ordene ikke rækker, rækker vi ud mod musikken, hvor pianist Kristian la Cour sidder klar med to buketter af Tove Ditlevsen sange fra en særproduceret Tove Ditlevsen-sangbog, som du får på aftenen og kan tage med hjem, når aftenen er omme.
Med udgangspunkt i sin nye anmelderroste biografi tegner Jens Andersen et hudflettende ærligt portræt, der viser Ditlevsen som hun faktisk var, og ikke som skiftende tider har ønsket at se og forstå hende.

Klik her for at købe billet på Bibliotekets hjemmeside – pris 125 kr

 

Jens Andersen er cand.phil. i dansk og har været ansat som litteraturkritiker ved størstedelen af de store danske dagblade.
Han har udgivet en lang række biografier – om bl.a. Thit Jensen, Tom Kristensen, H.C. Andersen, Ole Lund Kirkegaard, Astrid Lindgren og Tove Ditlevsen. ‘Ditlevsen – en biografi’ er udgivet i 2022 på Gyldendal.

Kristian la Cour er uddannet musikpædagog, Han er højskolelærer, visesanger og komponist og har en omfattende turnevirksomhed som visesanger.

Tid

onsdag d. 4/10 kl. 19:00 - onsdag d. 4/10 kl. 21:00(GMT+02:00)