Biodiversiteten i krise

Er afholdtEr afholdtlør09sep10:00lør13:30Biodiversiteten i kriseMangfoldigheden af plante- og dyrearter svinder hastigt ind. Hvad gør vi?

Beskrivelse

Mangfoldigheden af liv – biodiversiteten – i Danmark og overalt på Jorden svinder den ind. Vi har en biodiversitetskrise. Hvor alvorlig er den? Og hvad kan vi gøre for af bevare og genoprette biodiversiteten?
Få et overblik over biodiversitetens tilstand globalt og i Danmark og bud på, hvad man selv kan gøre i hverdagen, i sin egen have eller på sin egen grund for at støtte biodiversiteten.
Blandt de talrige råd og ideer er der blandt andet eksempler på, hvordan man får mange vilde plantearter og sommerfugle til at trives i haven, og hvordan haver kan være indgang til at forstå natur og bæredygtig levevis bedre.
Arrangementet er en del af Folkeuniversiteternes dag.

Folkeuniversitetet serverer kaffe og te samt en let frokostanretning.

Michael Stoltze er født på Bornholm i 1955. Han er biolog, ph.d., forfatter og fotograf. Speciale ved Københavns Universitet 1985 i afrikanske insekter og Ph.d. ved Københavns Universitet 1994 i danske sommerfugle.
Michael Stoltze har bl.a. skrevet hovedværkerne “Danske dagsommerfugle”, “Dansk natur” og “Danmarks Nationalparker”.
Siden 2009 har Michael Stoltze været knyttet til Kristeligt Dagblad som essayist og boganmelder og fra og med 2018 også som klummeskriver til avisens bagside.

Foto: Dorte Sandberg

Tid

lørdag d. 9/9 kl. 10:00 - lørdag d. 9/9 kl. 13:30(GMT+02:00)

Sted

Regionshuset Viborg

Skottenborg 26, Indgang C fra p-pladsen ved Tingvej

Køb billet

Billetter er ikke længere til salg!