Musikken i det 20. århundrede - del 1

Er afholdtEr afholdtons12okt15:15ons17:15Musikken i det 20. århundrede - del 1Foredragsrække om store forandringer indenfor musikken i det 20. århundrede - seks onsdage i oktober og november

Beskrivelse

I det 20. århundrede skete der store ændringer indenfor alle menneskets livsvilkår. Industrialiseringen og de to store verdenskrige var med til at ændre og forvandle alt det velkendte og trygge. I kunsten skinner alle disse forandringer tydeligt igennem, og som en seismograf synes kunsten at opfange de store forandringer. I musikken bliver der eksperimenteret med nye kompositionsteknikker, og musikkens grænse synes til stadighed at være i bevægelse. Hos komponister som Britten og Sjostakovitj høres ekkoer fra tidligere tiders musik, mens Ligeti, Pärt og Gorecki synes at afsøge nye musikalske udtryk.

Jan MygindJan Mygind har studeret musikteori- og historie på Nordjyllands Musikkonservatorium. I dag er han ansat ved Aars Kirke, hvor han har etableret et vokalensemble. Jan Mygind har desuden en omfattende foredragsvirksomhed.

Tid

onsdag d. 12/10 kl. 15:15 - onsdag d. 12/10 kl. 17:15

Sted

Viborg Gymnasium

Skaldehøjvej 12

Køb billet

På denne foredragsrække er der studierabat. Billetprisen for studerende er 450 kr., normalprisen er 800 kr.

Vælg i menuen herunder om du vil købe billet til normalpris eller billet med studierabat. Hvis du ønsker at købe begge typer på en gang, skal du først vælge den ene type, vælge antal og trykke "Læg i kurv". Derefter gør du det samme med den anden billettype.

Billetter er ikke længere til salg!

Titel